Kunde
Gecertificeerd
Gemotiveerd
Betrouwbaar
Voel je goed

Werkwijze van Gea

Ik streef in mijn praktijk naar een grote benaderbaarheid, mensen moeten zich bij mij thuis voelen. Partners (meestal de mannen) denken vaak dat borstvoeding een ´kraamvrouwending` is, maar eerlijk gezegd heb ik juist die ‘andere’ partij nodig. Jullie betekenen alles voor een vrouw die te maken heeft gekregen met een lichaam en hoofd onder invloed van hormonen. In zoiets belangrijks en natuurlijks als het voeden van je baby, is het goed als je hulp krijgt van iemand waarbij je je prettig en vrij voelt in de omgang. Inborst betekent dan ook karaktervol en vanuit het hart. Anders wordt hulp een ‘kunstje’ en een gezin verdient toch veel meer dan dat.

Stap 1

Aanmelding

Het aanvragen van een consult kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op deze site. Op die pagina zijn alle contactgegevens te vinden die daarvoor nodig zijn.

Stap 2

Consult

Het eerste consult is vaak een wat langer consult. Ik heb namelijk heel veel gegevens nodig voordat ik daadwerkelijk kan helpen. Preventieve hulp of als er behandeling en advies nodig is. Elke situatie vraagt om maatwerk!

Stap 3

Betaling

Betaling dient te gebeuren na ontvangst van de factuur. Gelieve dit binnen 8 dagen te doen.

Stap 4

Rapportage

Ik ben als praktijkhouder verplicht om een rapportage bij te houden van alle consulten die ik doe. Alle gevoerde administratie hieromtrent geschiedt volgens de eisen van de AVG. Ook heeft de
beroepsvereniging NVL een privacy protocol opgesteld waar ik mij als lid van de vereniging aan dien te houden.

Werkwijze

Kwaliteitszorg

Om de kwaliteit van het geleverde werk te waarborgen ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen. Op hun site is veel informatie over onze beroepsgroep te vinden. https://www.nvlborstvoeding.nl. Lactatiekundigen werken volgens de WHO- code, die normen beschrijft voor zuigelingenvoeding wereldwijd. Deze code is in het Nederlands te lezen. Elke vrijgevestigde lactatiekundige dient opties te hebben voor klachtenbemiddeling. Inborst Lactatiekunde is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg.

0