Kunde
Gecertificeerd
Gemotiveerd
Betrouwbaar
Tarieven

Inborst Lactatiekunde | Tarieven

Consulten zijn bij voorkeur aan huis, vaak is een observatie nodig als basis voor een goed plan. Natuurlijk is dit afhankelijk van de aard van de hulpvraag, en of ik het gezin al ´ken´ of niet. Bij ons eerste contact bespreek ik met jullie welk soort consult nodig zal zijn.

Prenataal consult op maat

Tijdens dit consult vóór de geboorte geef ik een uitgebreide voorlichting over borstvoeding. Op basis van de bij jullie uitgevraagde informatie, stem ik de voorlichting af op jullie specifieke situatie.

tot 75 minuten – €100,-

Eerste consult borstvoeding

We bespreken de situatie en jullie hulpvraag. Er volgt een observatie rondom het eventuele probleem en ik vraag de relevante informatie bij jullie uit. De situatie wordt volledig in kaart gebracht en indien nodig volgen directe instructie of begeleiding. Je krijgt een samenvatting en een uitgebreid advies per mail toegestuurd.

incl. Whats app contact tot 1 week na consult op vastgelegde tijden.

tot 90 minuten – €130,- 

Vervolgconsulten

Na het eerste consult is een vervolgconsult soms wenselijk. Dit tarief is van toepassing voor consulten binnen 6 maanden na het 1e consult.

incl. Whats app contact tot 1 week na consult op vastgelegde tijden.

tot 45 minuten – €70,-

Kort consult of kolfconsult

Heb je een kort consult nodig over kolven of borstvoeding? Ik geef je graag een beknopt advies waar je mee verder kunt.

incl. Whats app contact tot 1 week na consult op vastgelegde tijden.

tot 45 minuten – €80,-

Telefonisch consult

Kunnen we elkaar niet persoonlijk treffen? Geen probleem, ik bel ook graag met je.

tot 20 minuten – €35,-

(Daarna 1 euro per minuut)

Reiskosten

Voor afspraken op locatie reken ik reiskosten en eventuele parkeerkosten. Deze kosten worden later in rekening gebracht.

0,19 ct/km + evt parkeerkosten. (reistijd langer dan 15 minuten wordt in rekening gebracht)

Betalingen

Werkwijze betalingen

Ik werk met een digitale factuur die jullie per email ontvangen. Deze kan overgemaakt worden binnen 8 dagen na het consult.

Vergoeding

Een groot aantal verzekeraars vergoedt de kosten voor lactatiekundige zorg. Dit geldt alleen wanneer de zorg is afgenomen door een gecertificeerde (IBCLC) Lactatiekundige die lid is van de Nederlandse Vereniging voor Lactatiekundigen (NVL).

Ik ben gecertificeerd door IBLCE en geregistreerd onder nummer L-166473 en lid van de NVL, geregistreerd onder nummer 83519.

0